Rozklad tarotu

 


Rozklad tarotu je naprosto úžasnou záležitosti po všech stránkách. Člověk tak má možnost vidět věci z jiného úhlu, což je jeho největším benefitem. Osobně mívám velkou radost, když někomu rozkládám karty, a ty popíšou jeho perspektivu v komplexním rámci. Má-li člověk třímat osud ve vlastních rukou, je vhodné mít informace z různých pohledů. 

Osobně zastávám přesvědčení, že pro vlastní seberozvoj může s kartami pracovat každý, bez ohledu na to, zda má v sobě divinační schopnosti. Může tak odbourávat své vlastní obavy, pochybnosti a strachy, stejně tak může posilovat své silné stránky. V podstatě máme všichni možnost porozumět tomu, co nám karty říkají. 

Tarot je nečasteji používaný jako divinační nástroj k tomu, jak se budou určité záležitostí vyvíjet. Nejčastěji se jedná o vztahy a o práci. Lidé se zajímají o to, zda potkají pravou lásku, jak to mají se současným partnerem a nakolik v nějekém svém jednání udělali chybu či nikoli. Často je zajímá i nevěra partnera, anebo naopak, zda jím projde nevěra. V pracovní oblasti je zajímá perspektiva, výdělek, různé situace, které nastaly. 

S tarotem se dá praktikovat magie a také se na tarotu dá magie naučit. Toto je vhodné pro lidi, kteří rozumí významu karet. Mnohé tarotové sady jsou apriori určené právě k praktikování magie. U takových karet je možné navázat i komunikaci s jinými bytostmi. Pouze je potřeba mít k tomu trochu zkušeností z magie, jinak hrozí vznik nějaké slátaniny a projekce fantazie. 

Zajímavé jsou i otázky typu: 

Co sám před sebou tajím.

Jakou si mám vytvořit afirmaci?

V čem se tento týden posunu?

Co mám dělat s tímto problémem?

Které věci mi unikají?

Tento blog je navázaný na mé komerční služby. Takže pokud se u mně objednáte na rozklad karet, což provádím buď písemně anebo můžeme se domluvit i online, můžete ode mně očekávat, že není otázky, kterou by přes tarot nebylo možné řešit. Rozklady mám založené na filosodii, že tarot především upoozorňuje na věci, které úplně nefungují, poukazuje na problémy a je orientovaný na to, zda má tazatel k věci vhodný přístup. Je mnoho záležitostí, v niž si sami škodíme. 

Mnohé věci jsou různě variabilní, tedy mohou probíhat různě. Vždy jde i ten nejvíce škodlivý následek zmírnit, jestliže jsme na něj připravení. Pro mně nežli výsledek je podstatnější, jak tazatel nahlíží na to, co mu karty říkají. Některé věci záleží na mnoha okolnostech a my je můžeme změnit či alespoň nějaký škodlivý následek zmírnit. 

       

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kyvadlo aneb úvod do kyvadlistiky

Vztahy z pohledu astrologického

Vliv Venuše a Marta na partnerský vztah (living astrology)