Láska a Univerzum


Mnohé z nás po něčem touží, sní a velice si to přejí, pouze krutý osud chce jinak,...a tak se svých snů vzdáváme a říkáme si, jak nám to osud nepřeje.  Ano, mluvím o tom, co by chtěl téměř každá, jen ne každá má odvahu to vyslovit.
O lásce. Někdy ji nalézáme na neuvěřitelných místech, občas vyprchá, občas se změní ve zvyk. Někdy máme pocit, že nenarážíme na ty úplně správné lidi. 

A tak se oddáváme smutku anebo se zaměstnáváme čímkoli jiným, jenom abychom zapomenuly. Anebo kráčíme od náruče z náruče. 

Neexistuje nic jako recept na lásku. Nejsem si jistá tím, zda lze toto rozpoznat v osudu. Popravdě velmi nerada v tomto směru podávám klientům zaručené karetní rozklady. A to i přesto, že sama pro sebe mám v tomto směru s nimi pozitivní zkušenost.  

Takže má verze, jak si interpretuji věci jako je to šílené zkoušení na téma láska. 

Toužit po lásce a chtít ji, představuje cestu lemovanou zkouškami Univerza, které nám dopřeje zažít hodně zklamání, dočasnosti, donutí nás udělat rozhodnutí a vůbec se to vše jeví, jakoby to nedávalo smysl.  

Univerzum zkouší vaší pravou vůli často ukázkovým seznamem idiotů, až to vypadá, jako byste ani nebyly schopné se pohnout z místa. Jako by jste nebyly poučitelné, protože to je jedna za druhou osoba, která vás okouzlí a po nějaké době ona mýdlová bublina sklapne. Jistě, Univerzum dává školení pro to, abyste jednou uměli pravou lásku ocenit. 

Láska přichází, až když se stanete flegmatičkou, tedy obvykle. Podstatné je pořád o ní stát a chtít ji. Kolik jste vyslovila předsudků toto nechci a nikdy a jiných podobných nesmyslů? Tak přesně v nich bude ona pravá láska zaobalena jako v dobře padnoucí masce. Až ji spatříte, dosti možná si řeknete, a jako co mám s tímto dělat? 

Potřebujete ze sebe sundat celý ten seznam nároků, jež by mohl být publikován jako tištěná příloha Timesů. Protože Univerzum na seznam požadavků nehraje. Dosti dobře, že naopak některé škodolibě naplní, jen aby vám dala další políček typu "tak takto drahoušku rozhodně ne!". 

Univerzum to, co chceme, mívá ve zvyku testovat. U toho zároveň kultivuje osobnost a zbavuje předsudků. Nenechte si skrze vlastní předsudky nechat utéct tu velkou lásku... Je potřeba dát na své pocity a intuici, což je potřeba nezaměňovat za zbožná přání. Právě proto potkáváme tolik pokusů, které neklapnou. Někdo porozumí dříve, někdo později a někdo si potřebuje odžít něco jiného, nežli ona láska přijde.          

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kyvadlo aneb úvod do kyvadlistiky

Vztahy z pohledu astrologického

Vliv Venuše a Marta na partnerský vztah (living astrology)